המשרד נותן מענה מקיף לבעיות מפעליות וארגוניות במסגרת ליווי שוטף של עשרות מפעלים/ארגונים, עוסק בהקמת מערכות איכות, תחזוקה, אפיון מערכות לצורך מחשוב או ייעוץ ארגוני, ביצוע מבדקים פנימיים, ליווי שוטף, פתרון בעיות בשטח, ליווי מול רשויות, תיווי, חישוב תזונתי, הרצאות, הדרכות ועוד לפי דרישה.
למשרד יש את הידע והמומחיות בפיתוח מוצרים וכימיה של מזון לסוגיו.
המשרד מטפל ברמה הגבוהה ביותר במערכות איכות ובטיחות מזון, באמצעות הקמה, יישום והטמעה של תוכניות בנושא זה.
המשרד דואג לליווי לקוח לפי צרכיו, כפי שמוגדר על ידי הלקוח (בשיתוף עם משרדנו), באמצעות ייעוץ, הובלת פרוייקטים, הנחייה והטמעה.
- טיפול נקודתי בצרכי הלקוח
- ליווי שוטף
- מענה מקיף לבעיות מפעליות וארגוניות
- ידע ומומחיות במערכות איכות ובטיחות מזון
- בחינה לעומק של נושאי רגולציה
הצוות המקצועי ביותר עבורכם
שלומי סופר
מהנדס מזון (B.Sc) ובוגר הטכניון בפקולטה להנדסת מזון וביוטכנולוגיה
אירנה בלומברג
בעלת תואר B.Sc בהנדסת איכות בפקולטה להנדסת מזון וביוטכנולוגיה בטכניון
אביה טוויל
בעלת תואר B.Sc בביוטכנולוגיה בפקולטה לביוטכנולוגיה במכללה האקדמית הדסה ירושלים.
קים איידלמן
בוגר תואר ראשון B.Sc במדעי התזונה בעל רשיון תזונאי-דיאטן מטעם משרד הבריאות.