אירנה בעלת תואר B.Sc בהנדסת איכות בפקולטה להנדסת מזון וביוטכנולוגיה בטכניון.
בוגרת קורסים של עורכי מבדקים פנימיים, עורכי מבדקים בכירים וראשי צוות HACCP מטעם מכון התקנים ומכון לבקרה ואיכות (IQC)
התפקיד של אירנה כולל ליווי מפעלים בהקמה של מערכי איכות ובטיחות מזון ויישום של הנהלים, הכנה של מפעלים להסמכה לתקני ISO ו-HACCP וליווי הבקרה השוטפת – כולל הכנת מפרטים, נהלים, תיקי מוצר למוצרים רגישים ותוספי תזונה, ביצוע מבדקים פנימיים, ריכוז סקרי הנהלה, ביצוע הדרכות, ליווי במבדקים חיצוניים ותמיכה ביישום כלל מערכי האיכות והבטיחות.