קים בוגר תואר ראשון B.Sc במדעי התזונה בעל רשיון תזונאי-דיאטן מטעם משרד הבריאות.
לקים ידע רב בתחום המזון, מזון רפואי, תוספי תזונה וויטמינים. במסגרת תפקידו בחברה עבר הסמכות רבות בתחום האיכות, קורס הבטחת איכות ובקרת איכות מטעם מכון התקנים הישראלי, קורס ראש צוות HACCP וימי עיון רבים. בשגרה מלווה מפעלים, מרלו"גים, בתי אחסנה בקירור ועסקים רבים בתחום המזון. החל משלב הקמת מערכות האיכות ובטיחות מזון כגון: ISO9001, HACCP, ISO22000, FSSC, BRC ו-PPIS/ EN, ועד שלב הטמעת התהליך בארגון.
קים איידלמן