בבקשה הגדר אפשרות "תמונת פרויקט ראשית"
- תכנון מערכי איכות למפעלים, מטבחים מוסדיים ומפעלי הסעדה.
- הכנת נוהלי איכות.
- הקמת מערך בקרת איכות
- בדיקות, ניתוח ופרשון של תוצאות בדיקות.
- ליווי הסמכה ל- ISO 9000 ו- ISO 22000ותקני בטיחות מפעליים ואיכות הסביבה.
- ליווי הסמכה לתקני בטיחות מזון ל-HACCP לפי תקנים ישראליים, תקני ארה"ב, דרישות בינ"ל (ארגון הבריאות הבינ"ל) וכד', כולל BRC לאירופה וארה"ב.
- ליווי הסמכה בינלאומית ל cGMP, GCP, GLP, HACCP , EUREPGAP, BRC ועוד.
- תכנון מעבדות בתחומים נרחבים ובהתאם לתקנים בינלאומיים.
- ביצוע מבדקים שוטפים לעמידה בתנאי ייצור, במערכי איכות ובתקנים בינלאומיים.
- ביצוע בקורת תשתיות לקראת התאמת ארגון לתקני בטיחות מזון.
- הדרכה בקביעת והתאמת מוסדות לתקנים השונים.