אביה בעלת תואר B.Sc בביוטכנולוגיה בפקולטה לביוטכנולוגיה במכללה האקדמית הדסה ירושלים.
בוגרת קורס ראשי צוות HACCP מטעם מכון התקנים וקורס FSSC 22000 Version 6.0.
התפקיד של אביה כולל ליווי מפעלים בהקמה, הסמכה והטמעה של מערכי איכות ובטיחות מזון ויישום של הנהלים, הכנה של מפעלים להסמכה לתקני ISO ו HACCP וליווי הבקרה השוטפת, כולל הכנת מפרטים, נהלים, תיקי מוצר למוצרים רגישים ותוספי מזון, ביצוע מבדקים פנימיים, ריכוז סקרי הנהלה, ביצוע הדרכות, ליווי במבדקים חיצוניים ותמיכה ביישום כלל מערכי האיכות והבטיחות.
ליווי נושא רישיון יצרן (תכנון, פרשה טכנית, תיקופי תהליך), ליווי מפעלים לצורך עמידה בדרישות תיווי לתעשיית המזון ותוספי התזונה.
אביה טוויל